DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Üçkuyu İlkokulu

Üçkuyu İlkokulu

Adres
Üçkuyu Mahallesi Küme Evleri No42 Yenişehir Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastahanesi Kavşağı
Vizyon
Dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Sürekli değişen ve gelişen bir öğrenme çevresi içinde tüm paydaşlarımızın, kendi potansiyellerine ulaşmalarını sağlayarak; toplumsal birikim ve değerlerimiz ile dünyadaki gelişmeleri göz önüne alan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Bekası ve Türk Milletinin Mutluluğu için evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli ve kendi varlığının bilincinde insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Tky Çalışmaları kapsamında İl Üçüncülüğü bulunmaktadır
Öğretim Şekli :Normal eğitim
Soba